INLOGGEN
«»

Ademen

Ademen

Ademen is een diner in twee
Met als voedsel, Zuurstof en CO2
In het restaurant De Aarde
Met een menu van grote waarde
Het diner wordt de grond ingeboord
Als het menu is verstoord
Omdat de maaltijd niet voldoet
Want het ademen gaat niet goed
Wil je namelijk opgelucht dineren
Dan moeten we gaan waarderen
Dat de keuken goed functioneert
Door koks die hebben geleerd
Goed voor de ingrediƫnten te zorgen
Dan kunnen ze een zuiver diner waarborgen
En kunnen we opgelucht ademhalen
Omdat de waarde niet zal dalen
Van het heerlijk aanwezige eten
Daarom mogen we niet vergeten
Het restaurant aan te bevelen
Door de reviews met elkaar te delen
Omdat we beseffen de grote waarde
Van dit restaurant, De Aarde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Opgelucht ademhalen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ademen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.