Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Druilerige regen

Als ik zo in de druilerige regen zit ....geknield en geriefelijk voelend ....levend wezentje Max....tegen me aan....dan besef je ineens waar alles voor staat....de regen vandaan komend waar een soort van vrede heerst....de regen heeft al heel wat gezien....als een soort van kleine oogjes kunnen ze dan naar onder vallen....soms kunnen het ook grote ogen zijn die vallen....maar dan schuilt iedereen....ik voel me knus en geborgen....nu....in mijn moment....hoog de ruimte inkijkend....een soort van stilte komt over me heen....even los van moeder aarde....meemaken druppels die nooit vallen....nooit de grond raken....adembenemend....voelt als een reiniging....een flow....lichtjes en een warme gloed....van top naar teen....een universum van toevalligheden ? gevolg geeft gevolg denk ik dan....de essentie....machtig mooi....energie is de reden....de reden van ons bestaan....de reden van het universum....wiskunde in het kwadraat....fascinerend ....miljoenen sterren stelsels....ik word nederig maar oprecht dan....liefde voelen voor al wat leeft....ik mag meemaken....ervaren ....ik raak het bijna aan....onderdeel uit maken van dit alles....een druppeltje water....uit men ooghoek voel ik opkomen....het is een blij druppeltje....maar in de verte over worpen met een manteltje voor alle levende wezens op aarde ....die zich niet veilig mogen voelen....gelijk ik....geknield en geriefelijk voelend....levend wezentje Max....tegen me aan....dan besef je ineens waar alles voor staat.....................

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Robertino Piga
Actief sinds: 11-12-2019
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Druilerige regen’ van Robertino Piga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.