INLOGGEN
«»

De schijn van witwassen

De schijn van witwassen

Alles draait steeds meer om geld
En zelfs publiekelijk wordt gemeld
Dat men in de regering geld ontvangt
Dit ook gewoon ervaart en verlangt
Voor zaken die men niet of deels gebruikt
Zodat dit vaag naar fraude ruikt
Terwijl men zelf zeer traag omgaat
Met fouten gemaakt door de staat
En veel mensen in problemen zijn geraakt
Maar de goed gevulde beurs niet raakt
Van hen die werken vanuit burgergelden
En dan nog geen vage zaken melden
Wordt hun inkomen zelfs niet aangepast
Zodat het lijkt of men dit geld wit wast

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Raar maar waar. Het gebeurt. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De schijn van witwassen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.