INLOGGEN
«»

Waarom

Waarom

Hoe kan God nu toelaten
Dat er in zoveel landen en staten
Oorlogen worden gevoerd
Zoveel mensen worden gevloerd
Door honger, verdriet en pijn
Kan Hij dan die grote God niet zijn
Die aan alle ellende een einde maakt
Hij is toch Degene die over alles waakt
Stel dat Hij dat werkelijk doet
Het vergieten van onschuldig bloed
Dan vraagt Hij jou op dat moment
Ben jij met Mijn Woord bekend
Hoe stond jijzelf in het leven
Wilde jij om je naaste geven
Daarom heb ik nog geduld
Zodat men de aanwezige schuld
Voor mij zal gaan belijden
En ik hen dan zal bevrijden
Voor gevolgen van eigen schuld
Daarom heb Ik nog zoveel geduld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.