INLOGGEN
«»

Voor even

Voor even

Je spiegelbeeld weerspiegelt
Het beeld dat helder vertelt
Wat de spiegel jou vertoont
Waarmee je vaak jezelf beloont
Welk beeld je graag wil laten zien
Hoogst waarschijnlijk of misschien
Is dat alleen maar de buitenkant
Maar houdt dit ook dagelijks stand
In de werkelijkheid van je leven
En is zo’n spiegelbeeld maar voor even

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Werkelijkheid in de opmaak? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor even’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.