INLOGGEN
«»

TROUW

Als dieren konden praten
kwam er heel wat boven water
leugens bedrog enzovoort
eerlijke mensen bestaan niet
trouwe honden blijven trouw
je bent pas geboren
alles is nog puur en rein
je staat aan het begin van het leven
niet wetend wat er komen gaat
een schone lei nog zo nieuw
een beproeving
onschuldig en zo teer
maak iets van je leven
het kan je zoveel geven.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Thea Vermaas
Actief sinds: 07-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘TROUW’ van Thea Vermaas zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.