INLOGGEN
«»

Einde van de wereld

EINDE VAN DE WERELD

Toen men ons waarschuwde
Voor het einde van de wereld
Bereidden we ons goed voor

En toen het zover was
Toen de apocalyps arriveerde
Waren we gewoon thuis

We waren gezellig samen
We dronken cappuccino
We luisterden muziek

Dit is hoe je je voorbereidt
Op het einde van de wereld
Liefdevol en onbevreesd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Einde van de wereld ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.