INLOGGEN
«»

Leven voor de dood

LEVEN VOOR DE DOOD

Er zijn mensen die beweren dat het waar is
Dat er leven voor de dood is
En dat dat ook voor ons
Binnen bereik ligt

Maar ik weet niet
Of dat echt zo is
Misschien is het een gerucht

Of een legende
Waarover men de kinderen vertelt
Iets waar men in wil geloven

Maar ik hoop dat het waar is
Dat er leven voor de dood is
Dat we echt kunnen leven
Voordat we sterven

Dat we gelukkig mogen zijn
Dat er zoiets is
Als vreugde en blijdschap
Een voldaan gevoel

Dat zolang we hier nog zijn
We niet dood hoeven te zijn
Maar dat we mogen leven
Leven voor de dood

Wat zou dat fijn zijn
Vind je niet ?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leven voor de dood’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.