Sporen nalaten

Gertjan van der Kraan

Sporen nalaten

We hebben het vaak niet door
Maar we trekken zo ons spoor
Achter ons in het leven aan
Met voor ons de gewenste baan
Maar wat voor spoor laten we na
Als vriend, broer of als pa en ma
Had ons levenspad ook een doel
Of gingen we af op kennis en gevoel
Lieten wij ons leiden door een norm
Of toonden we deze voor de vorm
Het is iets om over na te denken
Om in onze houding iets te schenken
Zodat mensen zelfs na vele jaren
Ons nagelaten spoor als goed ervaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sporen nalaten’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.