INLOGGEN
«»

Zacht ruisende wind

Zacht ruisende wind

Wuivend riet en zacht ruisende wind
Klinken als de lach van een blij kind
Dat zijn stem rondom zich zend
En in zo’n heerlijk blij moment
Als je met heel je hart vertrouwt
Je levenswijze zo op Hem bouwt
Dan zal Hij spreken tot Zijn kind
In de stilte van een ruisende wind
En in zo’n heerlijk blij moment
Als Hij Zijn stem zo tot je zendt
Omdat je steeds bleef vertrouwen
Met je hart op Hem bleef bouwen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zacht ruisende wind’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.