INLOGGEN
«»

De vólgende generatie...

We zijn nu eenmaal kinderen van onze tijd;
tevens van onze omgeving Wat verder te
denken van een onophoudelijke opvoedings-
strijd?

Je handelt slechts naar beste weten en
kunnen, nogal beperkt in je goedbedoelend
'runnen'
Fouten en tekortkomingen geef je onbedoeld
door...

De opvolgende generatie lijdt daaronder hoor!
Die doet meer dan haar best, eveneens een
manco dat onvoorzien rest.....
Frustrerend, wéér hun kinderen verwijtend in
koor

Totdat mogelijk het besef beklijft, dat het maar
ploeterend behelpen blijft!

Dakoyria, 2018.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De vólgende generatie...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.