INLOGGEN
«»

Schuld gevoel

Onbewust een schuld gevoel
Door iemand aangepraat
Mensen houden nou eenmaal van die roddel praat
Dat is nou eenmaal zo in het leven
Dit is zoals het gaat
Maar ik wil niet alles gewoon gaan vinden,
en meedoen met de rest
Want het geeft mij en ook anderen alleen maar stress
Dus laat mij gewoon mijzelf blijven,
want dan voel ik mij het best.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schuld gevoel’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.