INLOGGEN
«»

Leef je leven

Het is altijd makkelijk gezegt
Als iemand tegen je zegd leer van jezelf te houden of accepteer zoals je bent
Maar zo makkelijk gaat dat niet
Het gaat er ook niet om hoe je eruit ziet
Maar het accepteren is een heel ander gebied
Mensen weten het allemaal goed te vertellen
Maar vergeet niet dat het voor vele mensen moeilijk is om zich open te stellen
Hoe lief het ook bedoeld is, je onzekerheid en je zelfvertrouwen is dan ook heel ver te zoeken
En als jij jezelf wilt veranderen,ga er dan voor
Zolang jij je daar door zeker en jezelf vertrouwen terug krijgt, en een gelukkig en fijne leven leid,
Zal ik je bijstaan altijd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leef je leven’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.