Afscheid?

Lotus- girl

Afscheid of juist een nieuwe begin...

Soms kom je mensen in je leven tegen of ze zijn altijd al in je leven geweest, die je los moet laten, ook al hou je (nog) van ze. Waarom dan loslaten??

Om verder te komen in je leven

Omdat soms de mensen waar je het niet van verwacht, juist diegene zijn die je laten stilstaan, je blokkeren op je eigen pad. Denk aan de altijd terugkomende conflicten, het eenzijdig contact die bij de ander telkens uitblijft, of het gevoel te hebben dat je je constant moet bewijzen naar de ander toe Die ander kan je ouders(s) , familie, vriend(en) of partner zijn. Als er altijd sprake is van spanning, negativiteit, constant de ander wilt pleasen, omdat je anders het gevoel hebt dat je er niet toe doet. Dan wordt het tijd dat je voor jezelf kiest. Als je een deur sluit, gaat er altijd een ander open, een nieuw begin. Een begin waarin je jezelf gaat ontdekken en waar je jezelf kan en mag zijn. Een begin waar je alle negativiteit niet nodig hebt en van je af kan schudden mocht deze om de hoek komen kijken, want het leven blijft je uitdagen, maar het lukt je steeds beter, omdat je beseft dat jij van waarde bent en er toe doet, of iemand dat nou goedkeurt of niet, jij vervolgt jou eigen levensweg. Jij beslist. Je weet immers wat het met je doet als je je ego laat overheersen.
De mensen die er toe doen en echt van je houden zoals je bent, zullen altijd met je meelopen, weliswaar ieder hun eigen pad, maar in harmony ❤

Soms is een afscheid geen einde, maar juist een nieuw begin 🍀

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lotus- girl (Actief sinds: 13-02-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Afscheid?’ van Lotus- girl zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.