INLOGGEN
«»

Zorg voor jezelf

Bezorgd en liefdevol blijven komen,
Blij dat het bloed nog blijft stromen,
Steun waarvan je niet kunt dromen.
Dienstbaar en zonder wit gewaad,
Toch is eigenbelang de rode draad.

Imago verzorgen als een wond,
Broeder of zuster met de mond,
Uiteindelijk ego ik ben niet blond.
Lief hart is klaar voor een bezoek,
Gezellig nog geen cake maar koek.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Border Diep
Actief sinds: 19-11-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zorg voor jezelf’ van Border Diep zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.