Een tijdstip

Maya Di Christo

417. Een tijdstip.

Het is verdwenen
In alle engten weggegleden
In diepe kloven weggedoken
Door alle spleten uiteen gereten
Langs steile hellingen
Glooiende dalen
Op ijle toppen van rijzende bergen
Nergens is het te vinden
In ons complexe brein
Wanneer zal het te voorschijn komen
Is het vandaag
Of zal het morgen zijn
Misschien ook nooit
Een zoektocht voor het leven
Een tijdstip in de eeuwigheid
Het is enkel de verlichte mens gegeven
Om hoger bewustzijn te ervaren
Door dieper inzicht te verwerven
In ons kosmisch bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Maya Di Christo (Actief sinds: 11-11-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een tijdstip’ van Maya Di Christo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.