INLOGGEN
«»

Onbelicht gezicht

De wereld
Passeert de revue
Telkens weer een grote voorstelling
Van mensen
Met rituele dansen
Uitbundig gezang
Oogverblindend theater
Fenomenale kostuums
Wat doet geloven in een magische sprankelend wereld
Zonder een greintje pijn
Hippe meisjes
Gladde jongens
Uitgedoste dames
Opgepompte kerels
Decadente vrouwen
En wijze mannen
Met wat voor verlangen?
Klappend publiek?
Een applaudisseerde menigte?
Ik zal
Uitbundig klappen
Maar
Na de voorstelling
Backstage
Achter de schermen
Wanneer het smink wordt afgeveegd
Het echt gezicht oplicht
Zal ik
Buigen
Diep buigen
Voor wat je laat zien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elbert
Actief sinds: 13-05-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onbelicht gezicht’ van Elbert zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.