Onbewust!

Amadeus

Onbewust....

Word ik gewaar...
Van iets kleins....

Iets misschien groots....
Heel eng maar waar....

Een berg die mij laat weten....
Een dal die mij doet vergeten....

Van iets wat ooit bestond.....
Een pleister op een grote wond....

Iets dichtbij maar ook ver weg....
Niemandsland,
Een woestijn maar dan zonder zand...

Een kale plek....
Een lege stek....

Een droom die niet bestaat...
Een trede waarvan ik niet weet...
Waar deze naar toe gaat....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Amadeus (Actief sinds: 09-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onbewust!’ van Amadeus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.