kind van de toekomst

v.j gerrits

de toekomst van een kind
is wat de wereld nog bind
maar wat geven wij ze mee
op hun tournee
onze haat onze pijn of het verdriet
de kleuren zwart en grijs
als je die al ziet
een grauwe wereld
is daar nog een bestaan
of is deze al heel lang in haat vergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

v.j gerrits (Actief sinds: 16-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘kind van de toekomst’ van v.j gerrits zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.