water

v.j gerrits

van regendruppel tot vijver
van rivier tot oceaan
van stil kabbelen tot woest
of krachtig als een orkaan
water het vrouwelijke element van het westen
waar de zon weer ondergaat
doet het water verdampen
zodat het weer regenen gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

v.j gerrits (Actief sinds: 16-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘water’ van v.j gerrits zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.