Iets aardigs zeggen.

Nolofanilo


Iets aardigs zeggen.

Zeg vandaag iets aardigs
ja, begin het nieuwe jaar met iets waardigs

dat kan van alles zijn
wat er in je opkomt is fijn

of tover een glimlach
of geef een compliment voor goed gedrag

ik heb het al zo vaak gedaan
nu mag jij
het mag ook in een andere taal
daarin ben je vrij

zelf kijk ik in de spiegel
en vindt me fantastisch
dan maak ik mezelf een compliment
dat is toch attent

daar knap ik van op
het gedichtje is voor ieder een startknop

begin met iets waardigs
en zeg vandaag iets aardigs.


#

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nolofanilo (Actief sinds: 25-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Iets aardigs zeggen.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.