Terug in de tijd

Gertjan van der Kraan

Terug in de tijd

Je wilde dat je alles over kon doen
Je weer terug kon in de tijd
Dat je toen wist wat je nu weet
Wat zou je het dan anders doen
Maar als je echt in je spiegel keek
Zou je leven dan anders zijn geweest
Welke drijfveer zou je leven bepalen
Zou je motivatie beter zijn geweest
Voor een beter leven voor je zelf
Of voor de mensen om mij heen
Hoe zou men gereageerd hebben
Was je reactie dan vol wijsheid
Wie zou je dan nu zijn geweest
Een beter mens voor de wereld
Tot steun van je medemens
Hoe zou je dan in het leven staan
Vol vragen of als tevreden mens

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Terug in de tijd’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.