Mensen

caroline verhagen

Mensen

We praten van verdraagzaamheid
We praten van een goed beleid
We praten van wereldvrede
Van liefde en goede zeden

We willen allemaal wat doen
Maar niemand weet goed hoe
En geen mens past de schoen
Want het is zoveel gedoe

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

caroline verhagen (Actief sinds: 25-10-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mensen’ van caroline verhagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.