INLOGGEN

Beterschaps gedichten (kind)

Je vindt hier een overzicht met de mooiste beterschapsgedichten voor en over kinderen en gedichtjes voor en over zieke kinderen en beterschapswensen. Bekijk de beterschapsgedichten voor en over kinderen, die onze dichters hebben gemaakt. Er zit altijd wel een mooi gedicht tussen om een ziek kind beterschap te wensen!

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor de beterschaps kind gedichten rubriek, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!