Negetieve stemming gauw retour?

Dakoyria

Hopelijk die negatieve stemming gauw op zijn retour...
Die overvloed aan vrije tijd, zoveel moois dat ik op
de t.v. ervoer!
Ik had er nooit van kunnen dromen dat zoveel aan
boeiends op mijn pad zou komen

Ik baal vooral van chronische pijn
Zou er ooit aan te wennen zijn?
Duidelijk is wel dat ik me ánders moet leren opstellen
Bezig daarmee ben ik al wel, proberend daarmee
blijvend voort te snellen.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Negetieve stemming gauw retour?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.