Virus na virus dat mij tergt...

Dakoyria

Virus na virus dat mij bestookt... Een tekort aan
weerstand Van alles uit de kast getrokken, ik wil
die te zien uitgerookt!

Met lede ogen bekijk ik het buitengebeuren;
zonnig en zó mooi Ik wil er graag ook bij horen
Geduld blijft voor mij een schone zaak

Desnoods maar weer wat extra slaap... Aan de
hoeveelheid vitamientjes ligt het niet, die nuttig
ik met veel verve

Dat steeds opnieuw aan de kwakkel zijn, is mijn
humeur grondig aan het bederven!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Virus na virus dat mij tergt...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.