Zou regels delen mij hebben geheeld?

Dakoyria

Zoveel dat ik in de loop der tijd met anderen
heb gedeeld... Zou het mij tenminste deels,
wel wat hebben geheeld?
Want wie brengt er ook zelf niet een karre-
vracht aan negatiefs met zich mee?

Je waar mogelijk daarvan ontdoen, was het
achterliggende idee...
Wie met een open oog leeft kan niet om ramp-
spoeden heen Je maakt deel uit van een
gemeenschap, daardoor raakt het ook jou,
meteen

De onmiddellijke erkenning dat het ook een
ander zo vergaat, is vaak doel van mijn regels
waardoor het hier dan vermeld staat

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zou regels delen mij hebben geheeld?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.