INLOGGEN
«»

---------BIJNA 2 JAAR---------

----------BIJNA 2 JAAR---------
_____________________________________
Bijna 2 jaar ..maakten we ons grote zorgen.
Met ons twee zaten we veilig opgeborgen
2 jaar werd onze liefde op de proef gesteld
Wat hebben we deze dagen langzaam afgeteld
----------------------------------------------
Bijna 2 jaar doorgaan met ons niet gewone leven
Het leek bijna een beetje op een kloosterleven
Bijna 2 jaar elkaar toch blijven steunen
Gelukkig konden we bij elkaar aanleunen
-----------------------------------------------
Bijna een jaar...en onze liefde hield toch stand
Onze liefdeskaars is zeker nog niet opgebrand
En al was er soms wel al eens een vervelende dag
toch kwame we dat ook door met een kwinkslag
---------------------------------------------------
Bijna 2 jaar dat loopt nu stilaan op zijn laatste voeten
Eindelijk zullen we elkaar terug ontmoeten
Corona heeft ons niet kunnen verslaan
Ze komt in het zicht …de landingsbaan
-----------------------------------------------
BIJNA 2 JAAR...DAT LANG KAN ZIJN ...NIETWAAR
_____VLUG VERGETEN DIT RAMPENJAAR------------
-----WE STAAN WEER TERUG......VOOR JULLIE KLAAR...
______________________________________________
________________28_01_2022____ERIC MARCELIS

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

eric marcelis
Actief sinds: 28-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘---------BIJNA 2 JAAR---------’ van eric marcelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.