INLOGGEN
«»

Door jouw stoornis...

Ik wil nu echt dat je wat minder komt! Het is nogal
vaak als je het bijeen zo opsomt...
Niet zozeer dat het nooit gezellig is, maar het
gebeurt geregeld dat je de plank flink misslaat

en maar doordraaft en bij mij uiteindelijk ware
uitputting toeslaat
Er is totaal geen sprake van dat ik je niet graag
mag

Het is echter wel dat ook ik een eigen leven leid
Als je dat nou eens een keer uit eigen beweging
inzag
Je uitte je wel positief over mij: je voelt je heel

veilig bij mij. Ach, wat voelde ik me toen blij!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Door jouw stoornis...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.