INLOGGEN
«»

Dit keer limo of een ijsje na de prik

Van hogerhand is nu voor na de tweede coronaprik
bepaald: er kan geen thee of koffie worden gehaald!
Laat staan alsnog de zenuwen gestaald...
Er wachten nu slechts een uiterst laf smakend glas
limonade of een kinderijsje met perensmaak

Nou ja, attent blijft het wel na die vijftien tergende
minuten wachten of jou soms akelig onheil raakt.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dit keer limo of een ijsje na de prik’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.