INLOGGEN
«»

De fysiotherapeute begeleidt me

Steeds een stukje verder lopen... Dat heet goed
voor me te zijn
De fysiotherapeute begeleidt me, zo uiterst
fijn!

De wijk wat verder bekijken, die straat waar ik
zelfs nooit was, onderwijl genietend van een
gezellige babbel Die komt zeer zeker ook van pas.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De fysiotherapeute begeleidt me’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.