INLOGGEN
«»

Niet aan te slepen handcreme!

Corona wist ons snoeihard te raken
Ontelbare keren grondig handen wassen
De drogist doet gouden zaken met creme
voor elk type huid

Toen ik erop af liep nog maar een paar
in de verkoop
Zo hard dat men daarvoor dan loopt...
Ik had niets meer uit te kiezen,

daar bar weinig nog voorhanden was
Met een vaart kocht ik me de allerlaatste
tubes
Zij pasten exact in mijn boodschappentas.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet aan te slepen handcreme!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.