INLOGGEN
«»

Een zorgzame kleinzoon

De open huid van een voet, nogal sterk
aangedaan
Dagelijks verzorging door middel van
smeren liet het wat verbeteren gaan

Een klein kereltje van amper vier jaar deed
het mij exact na
Zo ontroerend die zorgzaamheid voor oude
opa!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een zorgzame kleinzoon’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.