INLOGGEN
«»

BIJKOMEN

Ergens in het soezend hete weiland
ligt een bezwijmde wandelaar

langzaam gaan zijn ogen open

verschrikte sterren van krimpend platina
ontvluchten de slaapwereld
suizen door ijlwitte paleiskoepels
die deinend groeien tot de hemel
de golvende einder willen pletten

als dit vliedende gezicht
kunstenaars steeds bijstond
met hun wilde scheppingsdrift
en urenlange bezonnen arbeid...
welke geest brachten ze de mensen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘BIJKOMEN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.