Beleefdheidsbezoekje

Dakoyria

Vlot word ik binnengelaten en ik zie,
je zit al aan de boterham...
Je eet rustig en weloverwogen,
redelijk tevree
Het had érger nog gekund, deel je
terloops mee.

Láter wel eet je mijn meegebrachte
gebak Ik weet dat je daarvoor graag
een lans brak!
Vermoeiend vindt je nog wel te lang
praten Gelukkig begrijp ik tijdig de
hint.

Beleefd bedank je me voor mijn
"doktersbezoek" Ikzelf loop naar de
voordeur Opeens missen woorden
waarnaar je zoekt en niet vindt.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Beleefdheidsbezoekje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.