INLOGGEN
«»

Achter de wolken schijnt de zon

.
Donkere wolken gingen aan haar voorbij
maar `t samen zijn met hem maakte haar gelukkig en blij
het gaf haarde kracht om tegenslagen te kunnen overwinnen
om samen met hem een nieuw leven beginnen.

Door diepe dalen moesten zij gaan
gesterkt in het geloof konden zij die aan
hun gebeden werden verhoord
waardoor nu het geluk weer gloort.

En wat er ook gebeuren mag
zij zijn dankbaar voor iedere dag
want na alles wat er is geweest
is het nu iedere dag weer feest.

Genieten zij samen van dit geluk
ontworstelen zich van alle druk
en verheugen zich elke dag
die men te samen nog beleven mag.

Om zien heeft geen zin
er is nu een nieuw begin
zij blikken nu saam naar boven
en zijn in wonderen gaan geloven.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ Achter de wolken schijnt de zon’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.