INLOGGEN
«»

Ervaringsdeskundige

De ervaringsdeskundige
Is geen verpleegkundige
Het is een patiënt
Die zijn eigen ziekte kent

Veel heeft meegemaakt
Wat de geest raakt
Ook ziek is geweest
Last had van een zieke geest

Ervaring met psychisch falen
Genieten of balen
Stoppen met medicijnen
Zul je weer wegkwijnen

Medicijngebruik met voldoende beweging
Heeft een positieve werking
Steeds ga je een stapje verder
Omhoog op de ladder
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ies 't Hart
Actief sinds: 10-12-2014Informatie bij het gedicht:

Als je als psychiatrisch patiënt de symptomen van je ziekte begrijpt en nog wel meer. Dan kun je ervaringsdeskundige genoemd worden. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ervaringsdeskundige’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.