Bestemming

Erna Kagenaar

Ik heb mijn vleugels in mijn hand
Ze liggen roerloos stil
te wachten op de wind

Ik heb jouw vleugels in mijn hand
ze hebben zoveel kracht
maar zijn beschadigd in orkaan

Laat ons samen vliegen
Ik houd je vleugels vast
laat de wind ons brengen

naar bestemming onbekend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bestemming’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.