INLOGGEN
«»

Donkere herinnering

 Zullen tijden
 ooit weer in harmonie
 verglijden
 waarin onze
 lach opnieuw weerklinkt
 ogen laat sprankelen
 door hun zachte glinstering

 Zal alles als seizoenen
 rustig gedijen met een einde
 en 'n ontspringend begin
 Waarin ook zomer en winter rustig
 hun dagen dragen
 en tijd van enkel
 ontspringend of verstervend blad
 verdringt

 tot slechts
 een donkere herinnering.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Donkere herinnering’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.