INLOGGEN
«»

Ongezien op een kier.

 De poort tussen
 daar en hier
 blijft gesloten.
 En toch.........
 ongezien op een kier.

 Achter deze poort,
 daar waar de mooiste
 bloemen staan.
 Veilig geborgen, een bestaan
 zonder zorgen.
 Te leven zonder omhulsel
 badend in een zon
 overgoten licht.

 Heel in de verte , maar toch zo dichtbij
 'n bel die steeds harder luid.
 Rest nog weinig in tijd,
 voordat ik deze poort voorgoed dicht.
 En jou mijn lief,
 voor altijd in mijn armen sluit!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

24-06-2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ongezien op een kier.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.