Als een oeverloos kind.

droomster

 Ziende ogen, verborgen
 achter een roze bril
 Dwalend, als een oeverloos kind
 op zoek naar.....
 maar voor de werkelijkheid blind.

 Lichaam verspreid
 slechts nog koude golven,
 dat zich aan niets of
 niemand meer bind.

 Op zoek naar de weg van,
 zucht van ongekend verlangen
 Dat men na het ontwaken,
 toch weer niet vind.

 Slechts een poel van afbraak
 het langzame verdwalen nabij
 Gebonden op de weg,
 naar nooit meer vrij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

31-05-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als een oeverloos kind.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.