INLOGGEN
«»

Als ik dan toch dood moet gaan

 Wil ik dat je altijd weet
 Dat ik mijn leven graag heb geleefd
 Dat je mij gelukkig maakten
 Op alle mogelijke vlakten

 Ook al kunnen wij niet meer samen zijn
 Koester gewoon de mooie tijden
 Hou mij vast in je hart
 Ga niet teveel lijden

 Denk er alleen maar aan
 Wat wij samen hadden
 Dat wij vaak hebben gelachen
 Dat wij gelukkig waren
 Op heel veel mooie dagen

 Als je koestert wat ik je gaf
 Aan liefde en geesteskracht
 Besta ik voor eeuwig
 Heb ik mijn leven goed geleefd

 Als ik dan toch dood moet gaan
 En met alles wat je moet doorstaan
 Wil ik niet dat je het leven haat
 Maar dat je gauw weer verder gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Britta Nijhuis
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

troost geven, als je weet dat je niet meer lang leeft Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik dan toch dood moet gaan’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.