INLOGGEN
«»

Kwam ook stilte mee

 heb geploeterd
 het zaad gezaaid
 de bloemen op zien komen

 geoogst
 de vruchten waren
 mooier nog dan in mijn dromen

 maar met
 die rijkdom
 kwam ook stilte mee

 die de voldaanheid
 afbreuk deed met vragen
 twijfel aan mijn ziel liet knagen

 wat moet ik
 met die bloemen aan
 zijn zij de reden van mijn bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kwam ook stilte mee’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.