INLOGGEN
«»

Kleine drama's

 de caleidoscoop
 gaf kleine drama’s
 van de afgrond waarin jij dook

 totaal euforisch
 verkende jij de hemel
 brandde in een stervenskoude hel

 baadde goddelijk
 in ezelinnenmelk
 na een aangegaan duel

 ontweek de scherpe messen
 die zij naar jou gooiden
 vastgeprikt op het draaiend rad

 vocht met tijgerinnen
 wie het eerste recht
 op paren had

 het laatste beeld van de caleidoscoop
 zag jou bewegingsloos en uitgeteld
 de speed zal worden bijgesteld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

13/06/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine drama's’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.