INLOGGEN
«»

Zonder spreken snijdt

 ook de lucht
 is nu gereinigd
 woorden zijn steriel

 zusters knippen
 scheren en joderen
 een groene man die lacht

 het mes dat wacht
 en zonder spreken snijdt
 de huid tot helften splijt

 vrouwen zuigen het verboden
 vocht stromen dat niet mocht
 vaten worden afgeklemd

 stilte is al overstemd
 door het ruisen van de pompen
 bloed wordt levend opgedronken

 machines zijn aan het ontwaken
 terwijl patiĆ«nt nog ligt te slapen
 wie deelt het leven met de dood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder spreken snijdt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.