INLOGGEN
«»

Een straffe zenuwpijn

 heb eindelijk
 de vinger gelegd
 op de zere plek

 gevoeligheid en
 irriteren een andere
 houding uitproberen

 mijn geest zocht
 naar excuus werd
 meester in negeren

 totdat het lijf
 in opstand kwam en
 heftiger ging reageren

 een straffe zenuwpijn
 door merg en been
 begon te genereren

 met pillen fysio en
 wat gebed heb ik mijn werken
 maar voor even stopgezet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een straffe zenuwpijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.