Een kleine blijk van waardering...

Dakoyria

Of zij het presentje met grote graagte aanpakken,
blijft wel de vraag
Ik heb me vooraf het hoofd gepijnigd: dienst
verlenende dames voor mij en meestal gráág

Beleefd klinkt hun bedankje, soms enthousiast
Mij voor dag en dauw helpend, ik vergeet dat
niet gauw!
Met sommigen zelfs een hechtere band...

Ook dat is onvermijdelijk; beider intentie meesten-
tijds goed Daarom dit kleine blijk van waardering,
voor die kundige, helpende hand.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een kleine blijk van waardering...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.