INLOGGEN
«»

Goedemorgen

Goedemorgen aan bijzondere mensen
Aan degene die speciaal zijn in het hart
Aan degene die je nooit alleen laten
Aan degene die je volgen als een schaduw
Aan degene die je niet laat vallen
Aan degene die je helpen weer op te staan
Aan degene die weten hoe ze je aan moeten pakken
Aan degene die je op hun schouders dragen
Aan wie indien nodig , het voor jou ook doen

Goedemorgen aan degene er hun hart insteken
Aan degene die dat niet eens sparen
Aan degene die dat doen zonder er iets voor terug te vragen
Dat zijn bijzondere mensen
Wees gelukkig om die naast je te hebben
Op het vermogen om ze te herkennen

Goedemorgen aan degene die speciaal zijn in de ziel
Met degene waar je mee kunt praten en begrijpen hoe het is
Aan degene die je knuffelen en je thuis laten voelen
Aan degene die hun hart voor jou openen
Aan degene die jou de sleutel gaf.
Fijne dag lieve mensen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Goedemorgen ’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.