INLOGGEN
«»

"Den Haag"

"Den Haag"
Je bent eigenlijk een dorp
Hier en daar een hop & stork
Je inwoners zijn lief
We zijn geen dief
De Grote Markt en het Paard
Het is elke keer heel fijn raak
Mooie vrouwen en aardige mannen
Ik zou je niet willen vervangen
Van het eten en drinken
We zullen niet zinken
Het is hier geweldig goed
Ik houd van deze stad en voel me zoet
Ook het plein
Is erg fijn.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Kyrill Goosseff
Actief sinds: 12-07-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘"Den Haag" ’ van Kyrill Goosseff zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.