INLOGGEN
«»

Moestuin

Van vrienden kreeg ik verse groenten voor thuis
mee: zo van hun moestuin en pas geplukt
Ook een megacourgette was daarbij, gratis werd
een recept bijgevoegd Kerrie en room, zo lekker
Beslist maar wel wat véél, voor mij!

Spercieboontjes kreeg ik nog, wat al niet meer
Ik zag er tevens andere tuinders druk in de weer
Bloemen kweken was ook vaak het geval
Leuk wel zó'n bezoekje en leerzaam bovenal.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moestuin’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.